HISTORIE EXP

Exp Bouwadvisering en Schadebegeleiding, kort EXP, is een klein bedrijf dat zich voornamelijk richt op opdrachtgevers die waarde hechten aan kwaliteit en klantgerichtheid. Eén van de bedrijfsfilosofiën van EXP is onder andere het klein houden van de organisatie, zodat de kernkwaliteiten klantgerichtheid en kwaliteit niet overvleugeld worden door kwantiteit en routinematige oplossingen. Elke opdracht is anders en heeft een doordachte aanpak nodig. Uit ervaring is gebleken dat bij de opdrachten waarbij EXP wordt ingeschakeld juist deze kernkwaliteiten benodigd en doorslaggevend zijn.


Oprichter Mark Klompenhouwer heeft na zijn opleidingen als bouwkundig ingenieur (ing.) en register expert (re), zijn kennis en kunde sinds 1994 in de praktijk opgedaan bij verschillende bedrijven in de verzekerings- en expertisebranche. Gedurende deze periode van meer dan 15 jaar, heeft hij opdrachten uitgevoerd op het gebied van risico-inspecties en taxaties van verzekeringsobjecten en schade-expertises voor diverse opdrachtgevers.


Op basis van deze ervaring en kennis biedt EXP u een klantgerichte en vakkundige aanpak van uw bouwkundig gerelateerde probleem(en) aan. Het zij in de verzekeringsbranche of binnen het vakgebied van de bouw.

Voorstraat 54 X 4797 BH  Willemstad (nb) X Mobiel 06 30089254 X info@EXPonline.nl